15 Şubat 2012 Çarşamba

İNSANLAR NASIL HIZLA İYİLEŞİR?

İnsanlar Nasıl Hızla iyileşir ?

Bir insanın hangi hızla iyileşeceği kontrol etmediğimiz değişkenlere bağlıdır. Basitçe şifayı sunarız ve onların sistemlerinin en iyisini yapmalaryna izin veririz. Aşağıda şifayı belirleyen bazı değişkenler var :

      Besin gereksinimi (Bedenleri kaynaklara sahip mi ?)
      İyileşme isteği (Yüzeyde her zaman “evet”tir, ama altında ?)
      Zaman ( bazı şeyler zaman alır, örneğin doku büyümesi)
      Bedendeki Toksinler veya kan toplanması (şifayı güçleştirir)
      Hastalığının şiddeti (yoğun ve şiddetli koşullar her zaman hızla iyileşmez)
      Şifaya direnç gösteren Duygular ve Zihinsel yapılar

Bazen insanlar bir durumu sürdürür, çünkü ondan öğrenmeleri gerekeni öğrenmemişlerdir. Yaşamda deneyimlediğimiz tüm koşulların bizim için dersler sunma potansiyeli vardır.Bu özellikle, hastalık, yaralanma, duygusal zorluklar vs için doğrudur. Çoğu zaman bir insanın durumu, yaşamlarına dikkat göstermeleri için bir uyanış çağrısıdır. Onlar mesajı aldı  mı ? Eğer almadıysa, tüm süreç tamamlanana kadar duruma tutunabilirler.

İyileşmeleri için insanları zorlayamayız ve onların istediğimiz kadar hızlı şekilde iyileşmemelerinden biz sorumlu değiliz. Bir çok şey devam ediyor olabilir.

Başka bir şey, daha kritik olanı, üzerinde çalıştığımız görünür şeyin yerine iyileşiyor olabilir.
Altta yatan neden duygusal olabilir ve kişi duygudan çıkıp ilerlemeye direnç gösterebilir.
Hasta gerçek şifacıdır ve onların iyileşme yeteneği kendilerinin iyileşmesine izin vermelerine önemli derecede bağlıdır. Bazı insanlar, eğer durumu “hak ettiklerine” inanıyorlarsa, her zaman şifaya izin vermezler. Zihinle ilgili durumda, zihinsel yapının da ayarlanması gerekir.
İnsanlar, kuvvetlerin toplamı izin verdiği hızda iyileşir.

Kuvvetlerin dengesi olarak tüm durumları ya rejeneratif  ya da dejeneratif olarak düşünebilirsiniz.

Bu kuvvetler 5 seviyede rol oynar :

Fiziksel, Enerjisel (aura, meridyenler, çakralar, vs), Duygusal, Zihinsel ve bunların Saf Ruha veya Bilinçliliğe bağlantıları veya ayrı olmaları. Daha çok rejeneratif kuvvet ve daha az dejeneratif kuvvet oldukça, daha hızlı şifa olur.

Şifa dünyasına girdikçe, hastanIn sahip olduğu beslenme eksikliklerini, enerji noksanlıklarını, duygusal davranışları, zihinsel yapıları ve spiritüel uyumlanma derecesini hissederek, daha fazla yardım edebilirsiniz. Böyle yapmaya çekilirseniz, bu şeyleri öğrenmek için özel eğitimler alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder