20 Şubat 2012 Pazartesi

TETA VE GAMA FREKANSLARI İLE BİLGİSAYARIMIZI YENİDEN PROGRAMLAYABİLİR MİYİZ?

TETA VE GAMA FREKANSLARI İLE BİLGİSAYARIMIZI YENİDEN PROGRAMLAYABİLİR MİYİZ?

Ramtha’nin insan bedeni hakkında söylediği ilk şeylerden birisi insan bedeninin en asaği 250 sene yaşlanmadan ve mükemmel şekilde yaşayabileceği idi. Bunu geçen sene ABD Tıbbı "hiç olmazsa teorik olarak" kabul etti (MSNBC). Genetik ve Anti-Aging (yaşlanmayi önlemek) üzerinde çalişan araştırmacılar şimdi "yaşlanmadan" kelimesi üzerinde çalışıyorlar. Yani, hayati en aşağı 100-150 belki 250 sene uzatabiliriz, ama bunu yaşlanmadan nasıl yapabiliriz? Sorunu.

Gençliği uzatmanın, uzun yaşam ve belki de olumsuzluğun anahtarı bunu içeriden yapabilmekte. Yani DNA'yi değistirebilmek. "Genetik kod üzerinde çalisan bilim adamlarınız bunda başarılı olacaklar, fakat buluşları sadece dünya elitinin ve çok zenginlerin elinde olacak, halka verilmeyecek. Fakat bunu yapabilmek hepinizin elinde olan bir yetenek. DNA kodlamasi nasil oluyor? Beyninizden akan elektrik enerjisiyle. Siz bu enerjiyi duygu olarak taniyorsunuz." Bilgisayar programi gibi, ana programi silip bilgisayari yeniden programlamak”

Gençliğin biyokimyevi seviyedeki göstergesi ise hormonlar. Hormonlar, bilgi molekülleri, sadece cinsiyeti ve cinsel gücü belirlemekle kalmıyor, enzimlerin üretiminde, hücrelerin korunmasi ve yenilenmesinde ve enerji metabolizmasinda hayati rol oynuyor. Örneğin, erkek hormonu olarak bilinen testosteron kasları güçlü tutuyor ve en önemli kas olan kalbi koruyor. Vancouver'daki Bio-identical Anti-Aging Mütehassısı olan Dr Brown'a gore "İnsanlar yaşlandiği icin hormonlari azalmiyor, hormonlari azaldığı için yaşlanıyorlar."
 Steve
Derleyen: Yavuz Bilgin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder